Preview Mode Links will not work in preview mode

kino.dk filmpodcast

Oct 31, 2023

I selskab med instruktør Gabriel Bier Gislason og podcaster/YouTube'er Bjarke Johansen stiller vi skarpt på 'Poltergeist' fra 1982. Holder den hjemsøgte filmklassiker stadig i dag?

Vi snakker også om, hvorfor nogen mener, at filmen er forbandet - og vender den mærkværdige instruktør-strid mellem Tobe Hooper...


Oct 26, 2023

Vi taler med den højaktuelle danske skuespiller Nicolai Jørgensen om hans kometkarriere. 

Gennembruddet kom på tv med serier som 'Doggystyle' og 'Carmen Curles' - og i 2023 har han indtaget det store lærred. Først med titlenrollen i 'Viktor mod verden' - og nu en den biografaktuelle ensemble-komedie 'Hygge!'.

Vi...


Oct 22, 2023

I denne episode gæster Peter Thorsboe og Mai Brostrøm vores podcast.

Sammen har ægteparret stået bag bl.a. DR-serier som ’Rejseholdet’, ’Ørnen’ og ’Livagterne’, der alle tre vandt en International Emmy'er.

Peter Thorsboes indflydelse på danske serier går dog endnu længere tilbage - med sin bror Stig...


Oct 19, 2023

Bemærk: Denne udgave af "Den varme biografstol" er på engelsk.

I samarbejde med Scandinavian Film Distribution kan vi præsenterer et interview med skuespiller og stuntmand, Kiran Shah, der er aktuel i de danske biografer med julegyseren 'There's Something in the Barn' - hvor han spiller nisse!

Kiran Shah har en vild...


Oct 12, 2023

I denne udgave af Flashback skruer vi tiden 50 år tilbage. Vi slår således korsets tegn og går i kødet på William Friedkins dæmonbesatte klassiker 'The Exorcist' fra 1973.

Podcasten byder med andre ord på pis, bræk, blod og bandeord i kampen mellem det gode og det onde, når vi diskuterer den myteomspundne...