Preview Mode Links will not work in preview mode

kino.dk filmpodcast

May 25, 2023

I vores fortløbende serie af formatet Flashback dykker vi ned i ældre titler. Denne gang flyver vi tilbage til 2008 for at nørde Marvels 'Iron Man'.

Superhelte-filmen fylder nemlig 15 i år, hvorfor det jo er ganske passende at se den efter i sømmene. For er det egentlig den vigtigste superhelte-film de senste 15...


May 18, 2023

En ny serie-udgave af filmhittet 'Fatal Attraction' er ude, derfor sætter vi fokus på den originale version, der blev den bedst sælgende film i 1987!

Hvorfor blev det et fænomen? Holder den i dag? Og hvor er den erotiske genrer anno 2023? I denne 'Flashback' gæstes vi af Stine Teglgaard.


May 11, 2023

Instruktør og manuskriptforfatter Kasper Barfoed gæster podcasten i anledning af sin aktuelle Netflix-serie 'Sygeplejersken' til en snak om karrieren og tankerne bag det nye værk, der er baseret på en virkelig sag.


May 4, 2023

Den folkekære skuespiller Peter Mygind gæster podcasten til en snak om karrieren, der indbefatter serie-hits som 'Riget', 'Taxa', 'Nikolaj og Julie', 'Anna Pihl', 'Borgen' og senest 'Sommerdahl'.