Preview Mode Links will not work in preview mode

kino.dk filmpodcast

Oct 30, 2022

I denne Halloween-episode af 'Spotlight' sætter vi fokus på verdens (måske) bedste instruktør; John Carpenter.

Det gør vi i selskab med den danske gyserinstruktør Martin Schmidt, der har mødt og skrevet en bog om filmskaberen bag 'Halloween', 'The Thing' og 'The Fog'.

Podcasten er præsenteret i samarbejde med C...


Oct 24, 2022

Podcasten er sponsoreret af C More, hvor den mange gange prisbelønnede komedieserie Ramy er tilbage med 3. sæson. 

Vi præsenterer her vores nye format, Spotlight, hvor vi stiller skarpt på film- eller serierelevante emner i selskab med gæster indenfor branchen. 

I denne episode fokuserer vi på animationfilm...


Oct 21, 2022

Denne episode af podcasten er sponsoreret af C More, hvor du lige nu kan se den nye, intense krimiserie ’Rillington Place’. Hollywood-stjernen Tim Roth spiller seriemorderen John Christie, der i 1940’erne slog mindst otte mennesker ihjel – deriblandt sin egen kone!

Vi taler med den danske manuskriptforfatter og...


Oct 12, 2022

Podcasten er sponsoreret af C More , hvor du kan se den anmelderroste thrillerserie 'Headhunters' af krimiforfatteren Jo Nesbø.

Episodens gæst er Riget: Exodus-aktuelle Tuva Novotny, der fortæller om sit samarbejde med Lars von Trier og sin flotte karriere i dansk film - til trods for, at hun er svensk!

Fordi hvad er...


Oct 5, 2022

Den populære danske skuespiller Anders W. Berthelsen besøger podcasten i anledning af sin instruktørdebut 'Lykkelige omstændigheder'.

Hør om Berthelsens rejse ind i skuespilsfaget - fra debuten og Taxa til Bamse, og hans oplevelse med at stå bag kameraet samt hans korte Hollywood-eventyr.