Preview Mode Links will not work in preview mode

kino.dk filmpodcast

Jun 29, 2023

Velkommen til endnu en episode af kino.dk's filmpodcast, Spotlight, hvor vi zoomer ind og stiller skarpt på et film- eller serierelevant emne.

I anledning af den biografaktuelle actionbasker 'Fast & Furious 10' har vi i denne episode fået virtuelt besøg af den danske bodybuilder og skuespiller Kim Kold, der havde en...


Jun 22, 2023

I denne sær-episode af 'Flashback' ser vært Daniel Hartvig nærmere på filmåret 1998. Nærmere bestemt sommeren 1998, hvor en science fiction-krig blev udkæmpet i biograferne. 

Tre film kæmpede om biografgægnernes gunst. Men hvem vandt? Og hvilken holder bedst i dag - 25 år senere? 


Jun 15, 2023

Hvorfor er den netsvindende superhelt fra Queens, Spider-Man, så populær? Hvad er karakterens historie? Og hvordan bliver vi ved med at få den ene Spider-Man-film efter den anden?

Alt det og meget mere snakker vi om i denne episode af kino.dk filmpodcasten Spotlight.


Jun 8, 2023

Hvordan laver man en seriemorderfilm fra idé til biografpremiere og internationalt salg? 

I denne episode af kino.dk's filmpodcast, Spotlight, zoomer vi ind og stiller skarpt på netop dette emne i selskab med Julie R. Ølgaard, der står bag den aktuelle psykologiske thriller 'Englemageren'.

Filmen er baseret på...


Jun 1, 2023

Stephen King er en af – hvis ikke den mest – filmatiserede forfatter nogensinde. Men hvorfor er det så svært at omsætte hans bøger og historier til film og tv?

Det spørgsmål stiller jeg i denne episode af kino.dks filmpodcast Spotlight, hvor vi zoomer ind og stiller skarpt på et film og/eller serierelevant...