Preview Mode Links will not work in preview mode

kino.dk filmpodcast

Dec 12, 2018

Julen betyder for mange julejag, pebernødder og nisser. Men det betyder også film. Ja, faktisk er der visse film, vi bare skal se for at det kan blive rigtig jul. 

Vi har derfor udvalgt filmfavoritter, vi ser i højtiden, mens vi bl.a. også nørder forskellen på julefilm og film, man ser i julen. Ja, og hvad udgør...


Nov 28, 2018

Lars von Trier har med sin nyeste film 'The House That Jack Built' lavet sin version af en seriemorderfilm. Vi nørder i den forbindelse vores personlige favoritter i den brutale, spændende og fascinerende genre.

Vi peger således på tre filmfavoritter, mens vi også snakker øvrige seriemorderfilm og bl.a. forsøger...


Nov 19, 2018

Vi tager turen til Hogwarts i denne podcast, hvor det skal handle om de otte oprindelige Harry Potter-film.

Vi nørder således det magiske univers, hvor vi skal forsøge at finde ud af, hvilken af filmene i serien, der er den bedste. Det gør vi ved at diskutere hver vores personlige top 3.

Vi kommer bl.a. også...


Nov 7, 2018

Velkommen til det fortryllende Hogwarts. Vi dykker nemlig ned i J.K. Rowlings eventyrlige Harry Potter-univers, der atter er biografaktuelt med 'Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser'. 

Vi skal derfor bl.a. nørde historien bag Harry Potter, hvor vi skal snakke om, hvordan det hele startede, videre til at...


Oct 17, 2018

En af filmhistoriens mest legendariske mordere er tilbage. Michael Myers dræber nemlig igen løs i den biografaktuelle 'Halloween'.

Podcasten står derfor i den mutte morders tegn. Vi ser således nærmere på den nye ’Halloween’, mens vi også dykker ned i John Carpenters skelsættende slasher fra 1978.

Vi...